Go to Top

Afgangsfilm fra skuespiller skolen

Afgangsfilm fra skuespiller skolen

Afgangsfilm fra skuespiller skolen

Juni måned 2020 skulle vi optage vores afgangsfilm fra skuespiller skolen. Det var nu, vi skulle vise mange af de ting vi havde lært på de sidste mange måneders undervisning, fra det Danske filmskuespiller akademi. Vi skulle i alt optage 5 små kortfilm, så bagefter kan sættes samme til 1 film.

Til at starte med, fik vi ikke så meget afvide omkring hvad filmen skulle handle om, men vi fik et tema, et billede af hvilke type kostumer vi skulle finde og et billede af lokation. Det skabte en meget positiv stemning fra alle på holdet, for det så virkelig spændende ud.

Roller til vores afgangsfilm fra skuespiller skolen blev tildelt af filminstruktør.

Vi havde fået tildelt de forskellige roller fra filminstruktøren, som selv havde skrevet manuskriptet. Til de forskellige roller var der ikke så mange replikker, som vi havde haft i de forskellige undervisnings timer på skolen. Men vi fik avide, at det var fordi der skulle være mere fokus på vores handling, stemme og udtryk i ansigtet, når der skulle filmes.

Filmens handling

Handlingen på de 5 kortfilm, kan jeg desværre ikke røbe endnu. Men kan fortælle at det er en noget anderledes produktion, end der har været lavet tidligere fra skolen. Jeg røber ikke for meget, hvis jeg fortæller at vi havde stunt coordinator på, der fremkommer slagsmål, blog, skud og en som kvæles.

Vi havde hele året på skolen fået avide, hvor vigtig det var at man fik sin nattesøvn, sund mad og daglig motion. Derudover var vi blevet undervist i hvordan ens tanker og hvad man siger til sig selv, kan påvirke en selv både positivt men også negativ. Ugen op til optagelserne, havde vi fået en lektie om at skulle meditere hver aften, før vi skulle sove.

Hvorfor er alt det vigtig som skuespiller

Jeg fandt ud af, at hvis jeg ikke havde haft styr på min nattesøvn, nogenlunde sund mad, daglig motion og hvilke tanker jeg gik og havde omkring mig selv og andre, så tror jeg ikke man kommer ret langt indenfor denne verden.

Da det er utrolig lange arbejdsdage som skuespiller. Scener skal filmes igen og igen, lange pauser imellem de forskellige kamera & lys indstillinger. Som skuespiller, så skal du bare være klar til til optagelse, være frisk &autentisk med et kamera lige i ansigtet.

Jeg kan fortælle at alt og hvordan du har det, det bliver afsløret i dit ansigt med et kamera så tæt på. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *