Go to Top

Hvad gør jeg som skuespiller, når alt er aflyst på grund af coronavirus

Hvad gør jeg som skuespiller, når alt er aflyst på grund af coronavirus

Hvad gør jeg som skuespiller, når alt er aflyst på grund af coronavirus?

Som så mange andre mennesker i Danmark og resten af verden, så er min branchen også ramt af corona virus. For mig betød det at alle min arrangementer for 3 måneder blev aflyst på en dag. Jeg mistede mange penge og pt ingen fremtidlig indtægt. Vi blev sendt hjem fra undervisning på det Danske filmskuespiller akademi i København.

Men jeg er med til at vi står sammen hver for sig!! Jeg tager hele denne situation meget alvorlig og gør hvad jeg kan for at følge alle de restriktioner som regeringen kommer med. Jeg vasker og spritter mine hænder mange gange om dagen, jeg har pt (da jeg skriver dette indlæg) været hjemme i 16 dage uden nogen form for personlig kontakt til omverdenen, andet end mine børn.

Men hvad bruger jeg så min tid til nu?? Jeg forholder mig positiv, da jeg ikke er syg, jeg går ikke sulten i seng, jeg har tag over hovedet, mere samvær med mine børn, jeg får ordnet flere ting herhjemme end jeg nogensinde har fået gjort før 

Så jeg holder mig igang som jeg egentlig altid har gjort. Det vil sige, at jeg stadig sover mindst 8 timer i døgnet. Når jeg vågner om morgenen, sørger jeg for og få mine vitaminer, jeg mediterer lige efter jeg har fået min morgenmad. Derudover får jeg daglig motioneret, enten med en gå tur eller en løbetur samt jeg laver øvelser som styrker min krop. Så læser jeg bøger og lytter på lyd filer som styrker mit mindset og jeg modtager også jævnligt online undervisning fra skuespiller skolen..

Nyheder, aviser & facebook: Jeg læser ikke aviser og normalt ser jeg heller ikke nyhederne i fjernsynet, da det kun er negativt alt hvad de viser eller skriver om. Men ja, selvfølgelig følger jeg med i nyhederne i disse tider med coronavirus. (1 gang om dagen) Der udover prøver jeg kun at fylde mig selv op og min tanker med positive ting. Det hjælper mig, når jeg ikke følger med i alt det negative som folk skriver på facebook, omkring de ting der alligevel ikke er nogen af os der kan gøre noget ved alligevel. I stedet for og ligge på sofaen og lave ingenting. Jamen så opdaterer jeg dagligt min hjemmeside og skuespiller profiler på nettet.

Hvorfor laver jeg det jeg laver? Jeg elsker det jeg laver som skuespiller, det er et arbejde som ikke føles som et arbejde, selvom det i perioder er hårdt og meget lange arbejdsdage. Så det er et arbejde for mig, hvor jeg bliver fyldt op af kærlighed, udfordringer, frihed og positive relationer til andre mennesker. Det er kort fortalt derfor jeg laver det jeg laver. Så derfor holder jeg mig igang, så jeg er mental og fysisk klar på den anden side af coronavirus tiden, når de igen ringer med casting til nye roller og klar når der skal laves underholdning til konfirmation

HUSK: Pas nu på hinanden – Glæder mig til vi ses igen på den anden side <3

, ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *